Wraps Mexico Melange


Vandaag lekker druk geweest, dus het werd een snelle maaltijd.

Ingrediënten: 200 gram gehakt, 1 blik Bonduelle Mexico Melange (doperwten, maïs, paprika), 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 4 tortilla wraps,

Aantal personen: 2

Bak 200 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 blik Bonduelle Mexico melange, 1 blikje tomatenpuree en 3 eetlepels chilisaus toe. Warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel het gehaktmengsel op de wraps en vouw de wraps dicht. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>