Wraps Mexico Melange


Vandaag lekker druk geweest, dus het werd een snelle maaltijd.

Ingrediënten: 200 gram gehakt, 1 blik Bonduelle Mexico Melange (doperwten, maïs, paprika), 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 4 tortilla wraps,

Aantal personen: 2

Bak 200 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 blik Bonduelle Mexico melange, 1 blikje tomatenpuree en 3 eetlepels chilisaus toe. Warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel het gehaktmengsel op de wraps en vouw de wraps dicht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel