Penne met Worstjes en Tomaat

Penne met Worstjes en Tomaat

Ingrediënten: penne, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram worstjes, 2 theelepels venkelzaad, 3 tomaten,

Aantal personen: 3

Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal in de hete boter tot de ui zacht is. Ontvel ondertussen de worstjes. Voeg de worstjes toe en rul het vlees los en bruin. Voeg 2 theelepels venkelzaad en 3 in blokjes gesneden tomaten toe. Warm nog een minuut of 5 door. Breng eventueel nog op smaak met wat tomatenketchup. Serveer met de penne. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>