Penne met Worstjes en Tomaat

Penne met Worstjes en Tomaat

Ingrediënten: penne, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram worstjes, 2 theelepels venkelzaad, 3 tomaten,

Aantal personen: 3

Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal in de hete boter tot de ui zacht is. Ontvel ondertussen de worstjes. Voeg de worstjes toe en rul het vlees los en bruin. Voeg 2 theelepels venkelzaad en 3 in blokjes gesneden tomaten toe. Warm nog een minuut of 5 door. Breng eventueel nog op smaak met wat tomatenketchup. Serveer met de penne. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel