Britt’s Cupcakes

Britt's Cupcakes

Morgen is Britt jarig, zeventien jaar wordt ze, en vandaag trakteert Britt op haar werk, de mazzelaars. Gisteren heeft ze dan ook even in de keuken gestaan voor al dit lekkers. Dit is pas deel één van wat ze heeft gemaakt: de cupcakes!

Ingrediënten: 250 gram roomboter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 theelepel vanillesuiker, Dr. Oetker witte chocodip, blauwe sprinkels, gekleurde mini smarties,

Aantal cupcakes: 14 normale cupcakes en 10 mini cupcakes

Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe in een muffinvorm de papieren vormpjes.

Mix 250 gram roomboter met 250 gram suiker tot het romig geheel. Voeg één voor één 4 eieren toe en mix dit tot een bleek en schuimig beslag. Voeg 250 gram bloem, snuf zout en 1 theelepel vanillesuiker toe en mix dit goed.

Vul de cupcakevormpjes met het beslag. Zet de cupcakes ongeveer 30 tot 35 minuten in de oven. Laat de cupcakes goed afkoelen.

Verwarm de witte chocodip in de magnetron. Doe dit op de cupcakes en versier de cupcakes met de blauwe sprinkels en gekleurde smarties. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel