Spätzle Schnitzel Topf

Spätzle Schnitzel Topf

Ingrediënten: 2 uien, 2 schnitzels, 250 gram champignons, 500 ml water, 1 zakje Maggi Fix & Frisch schnitzel topf mit spätzle, 250 gram spätzle, 250 ml kookroom,

Aantal personen: 3

Bak 2 gesnipperde uien tot het bijna zacht is. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe en bak even mee tot het gaar is. Voeg 250 gram champignons toe, bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 500 ml water en de inhoud van het zakje schnitzel topf mit spätzle toe. Roer goed door. Voeg 250 gram spätzle toe. Roer door. Zet het vuur lager en laat de spätzle in 15 tot 20 minuten gaar worden. Voeg 250 ml kookroom toe en warm het geheel goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel