Ciabatta Hamburger

Ciabatta Hamburger

Een hamburger kan je ook bij de snackbar halen, maar zelf samenstellen kan ook. Ik moet dan wel bekennen dat ik de hamburger gewoon gekocht heb en niet zelf aan de slag ben gegaan met gehakt en kruiden en ook het broodje is niet vanaf nul gebakken, maar is gewoon een afbak ciabatta. In ieder geval aten we vandaag een ciabatta hamburger.

Ciabatta brood afgebakken in de oven. Een ui in ringen gesneden en op laag vuur gebakken in hete boter tot het zacht werd. Hamburgers gebakken en op het laatst cheddar cheese er op gesmolten. Ondertussen ook de sla en tomaat klaar gemaakt. En dan begint het bouwen: Brood, sla, hamburger, tomaat, ui en saus en tada je eigen gebouwde hamburger!


2 reacties op “Ciabatta Hamburger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel