Tortellini Salade met Hazelnoten en Zongedroogde Tomaat

Tortellini Salade met Hazelnoten en Zongedroogde Tomaat

Ingrediënten: 250 gram tortellini met vier kazen vulling, 50 gram hazelnoten 3 zongedroogde tomaten, sla,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini beetgaar in kokend water met wat zout. Giet het af en spoel de tortellini af met koud water. Rooster 50 gram hazelnoten in een hete koekenpan. Blijf regelmatig omscheppen. Snij de zongedroogde tomaat in stukjes. Was en droog de sla. Meng alles en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel