Gemarineerde Rundersteak met Salade en Gebakken Aardappeltjes

Gemarineerde Rundersteak met Salade en Gebakken Aardappeltjes

Vandaag heeft Michel gekookt of meer gebakken. Hij maakte namelijk een gemarineerde rundersteak met gebakken aardappelblokjes klaar. Erbij sla met een fijngesnipperd uitje, zongedroogde tomaatjes en een caesar dressing. Easy does it!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel