Hamburgers van Lekkeretrek.com

Hamburgers van Lekkeretrek.com bus Hamburgers van Lekkeretrek.com hamburger
Vandaag waren we in Surhuisterveen waar we de braderie en het optiekmuseum hebben bezocht. Heel toevallig, nou ja niet echt heel toevallig hoor, was er de profronde van Surhuisterveen, een wielrenronde waar bekende wielrenners die je misschien wel kent uit de Tour de France zoals Christopher Froome en Bauke Mollema hun opwachting maakten. Op de route stond deze snackwagen, en zoals je ziet kan je die niet over het hoofd zien, de snackwagen van LekkereTrek.com.

We hebben daar een broodje hamburger gegeten en niet zomaar een broodje hamburger maar een broodje hamburger van Fries Roodbont vlees van de Heidepleats in Sint Nicolaasga met ketchup van Marchandel in Haulerwijk en uien van Bonaventura in Ternaard. Heerlijk!

LekkereTrek.com heeft als doel om een netwerk van duurzame snackwagens op te zetten in Friesland om daarna de rest van Nederland te veroveren. Het concept is om op een duurzame manier lekkere, regionale en seizoensgebonden snacks te verkopen. Zo kom je er als consument achter waar je eten vandaan komt. Kortom een heel leuk initiatief!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel