Tomatensalsa

Tomatensalsa

Het laatste dippakket wat we hebben geprobeerd: de tomatensalsa. Ook weer een pakket wat je makkelijk en snel klaar kan maken.

Ingrediënten: 1 Albert Heijn verspakket voor tomatensalsa met: 3 tomaten, 1 sjalotje, 1 jalapenopeper, 1 teentje knoflook, 1 limoen,

Tomatensalsa

Meng 3 in blokjes gesneden tomaten met 1 fijngesnipperd sjalotje, 1 fijngesneden jalapenopeper en 1 fijngehakt teentje knoflook. Voeg het sap van de limoen naar eigen smaak toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel