Broodje Shoarma

Broodje Shoarma

Pitabroodjes bakken in een broodrooster gaat heel goed, je moet namelijk wel improviseren als je geen oven hebt. Vandaag werd het dus een broodje shoarma. Simpel: shoarma met een grote zak gesneden groenten gebakken. Pitabroodjes in de broodrooster, knoflooksaus erbij en klaar. Erbij ook nog de tomatensalsa, kortom weer een maaltijd!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel