Boeren Tomatensoep

Boeren Tomatensoep

Eigenlijk had de soep nog gepureerd moeten worden met een staafmixer, maar die hadden we dus niet in het huisje. Vandaar de benaming boeren tomatensoep, ook lekker.

Ingrediënten: 1 Albert Heijn Verspakket voor tomatensoep met 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 wortel, 750 gram roma tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 2 blokjes rundvleesbouillon, 1 suikerklontje,

Boeren Tomatensoep

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en de tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in kleine stukjes gesneden wortel toe en roerbak even mee. Voeg 750 gram in blokjes gesneden tomaten, 750 ml bouillon van 2 blokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng aan de kook, laat 25 tot 30 minuten pruttelen. Voeg 1 suikerklontje toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel