Vakantie Barbecue

Vakantie Barbecue

Op vakantie hoor je ook een keer te barbecueën, dat deden we op onze tweede vakantiedag in Lauwersoog. Op een echte vakantiebarbecue hebben we procureurlapjes, juniorspiesen, worstjes en speklapjes gegeten. Erbij natuurlijk de exotische salsa en een aardappelsalade. Zo heerlijk in het zonnetje was het genieten!


4 reacties op “Vakantie Barbecue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel