Vega: Vakantie Pizza

Vega: Vakantie Pizza

Dit is echt een vakantie pizza met champignons en artisjok uit blik. Een echt kant-en-klare pizzabodem en een kant-en-klare tomatensaus van Oil en Vinegar. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan tijdens de vakantie.

Ingredi├źnten: 2 pizzabodems, tomatensaus, 1/2 blik artisjokken, 1 blik champignonschijfjes, 75 gram geraspte kaas, basilicum,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrijk 2 pizzabodems met wat tomatensaus. Verdeel in vieren gesneden artisjokken samen met de champignonschijfjes over de bodem. Bestrooi met een flinke laag geraspte kaas. Zet de pizza ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Doe er op het laatst nog wat verse basilicum over.


5 reacties op “Vega: Vakantie Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat