Vega: Vakantie Pizza

Vega: Vakantie Pizza

Dit is echt een vakantie pizza met champignons en artisjok uit blik. Een echt kant-en-klare pizzabodem en een kant-en-klare tomatensaus van Oil en Vinegar. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan tijdens de vakantie.

Ingrediënten: 2 pizzabodems, tomatensaus, 1/2 blik artisjokken, 1 blik champignonschijfjes, 75 gram geraspte kaas, basilicum,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrijk 2 pizzabodems met wat tomatensaus. Verdeel in vieren gesneden artisjokken samen met de champignonschijfjes over de bodem. Bestrooi met een flinke laag geraspte kaas. Zet de pizza ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Doe er op het laatst nog wat verse basilicum over.


5 reacties op “Vega: Vakantie Pizza

    • Tja, waar smaakt artisjok naar? Ik heb alleen de blikvariant op en bij het merk wat ik nu had smaakte de artisjok naar het vocht wat er in zat. Voor de rest zit er niet zo veel smaak aan.. vind ik dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel