Gevulde Taco’s


Ingrediënten: 8 tacoschelpen, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 blikje Bonduelle fantasia mais fiesta, 1 blik tomaatblokjes, kaneel, zout, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwarm 8 tacoschelpen ongeveer 5 minuten in de hete oven. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden paprika en 1 blikje Bonduelle fantasia mais fiesta toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomaatblokjes toe. Laat 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met kaneel en een beetje zout. Vul de tacoschelpen met de vulling. Strooi er nog wat extra kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat