Gevulde Taco’s


Ingrediënten: 8 tacoschelpen, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 blikje Bonduelle fantasia mais fiesta, 1 blik tomaatblokjes, kaneel, zout, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwarm 8 tacoschelpen ongeveer 5 minuten in de hete oven. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden paprika en 1 blikje Bonduelle fantasia mais fiesta toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomaatblokjes toe. Laat 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met kaneel en een beetje zout. Vul de tacoschelpen met de vulling. Strooi er nog wat extra kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel