Gevulde Taco’s

Gevulde Taco's

Ingrediënten: 8 tacoschelpen, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 blikje Bonduelle fantasia mais fiesta, 1 blik tomaatblokjes, kaneel, zout, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwarm 8 tacoschelpen ongeveer 5 minuten in de hete oven. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden paprika en 1 blikje Bonduelle fantasia mais fiesta toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomaatblokjes toe. Laat 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met kaneel en een beetje zout. Vul de tacoschelpen met de vulling. Strooi er nog wat extra kaas over. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *