Macaroni Ovenschotel met Doperwten, Ontbijtspek en Kaas

Macaroni Ovenschotel met Doperwten, Ontbijtspek en Kaas

Ingrediënten: macaroni, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram geraspte wortel, 200 gram diepvries doperwten, 125 ml crème fraîche, 2 eieren, 100 gram geraspte kaas, paneermeel,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een hete wok. Voeg 150 gram geraspte wortel en 200 gram diepvriesdoperwten toe. Bak 5 minuten mee. Schep de groente en ontbijtspek in een ovenschaal. Klop 125 ml crème fraîche met 2 eieren en wat peper tot een geheel. Schep dit samen met 75 gram geraspte kaas en de macaroni bij de groente in de ovenschaal. Verdeel het goed. Strooi er wat paneermeel en vervolgens de rest van de geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel