Ingepakt Tartaartje

Ingepakt Tartaartje Ingepakt Tartaartje
Zo makkelijk en zo lekker! Het was gewoon weer tijd voor een ‘cadeautje’ op het bord, het ingepakte tartaartje.

Ingrediënten: 4 plakjes bladerdeeg, 2 tartaartjes, tomaat, kaas, Provençaalse kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 4 plakjes bladerdeeg. Haal het papiertje eraf. Leg op twee plakjes bladerdeeg elk een tartaartje, een schijfje tomaat, wat kaas. Bedek het pakketje en vouw dicht. Strooi er Provençaalse kruiden over. Zet de ‘ingepakte tartaartjes’ ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


5 reacties op “Ingepakt Tartaartje

  1. Hallo Anja, vanavond de ingepakte tartaartjes gemaakt, recept aangehouden, alleen nog wat knoflookpeper op de tartaar gedaan.
    We vonden het lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel