Ingepakt Tartaartje

Ingepakt Tartaartje Ingepakt Tartaartje
Zo makkelijk en zo lekker! Het was gewoon weer tijd voor een ‘cadeautje’ op het bord, het ingepakte tartaartje.

Ingrediënten: 4 plakjes bladerdeeg, 2 tartaartjes, tomaat, kaas, Provençaalse kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 4 plakjes bladerdeeg. Haal het papiertje eraf. Leg op twee plakjes bladerdeeg elk een tartaartje, een schijfje tomaat, wat kaas. Bedek het pakketje en vouw dicht. Strooi er Provençaalse kruiden over. Zet de ‘ingepakte tartaartjes’ ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


5 reacties op “Ingepakt Tartaartje

  1. Hallo Anja, vanavond de ingepakte tartaartjes gemaakt, recept aangehouden, alleen nog wat knoflookpeper op de tartaar gedaan.
    We vonden het lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat