Juffrouw Tok in Ede

Juffrouw Tok in Ede Stoofpotje Kip Stroganoff Juffrouw Tok in Ede Dame Blanche

Vandaag mocht Britt haar HAVO-diploma ophalen en natuurlijk waren wij bij de diplomauitreiking, dat is een uniek moment toch? Om deze feestelijke dag af te sluiten zijn we met haar, haar moeder, haar vader en ikke uit eten gegaan bij Juffrouw Tok in Ede.

Juffrouw Tok is een kiprestaurant gelegen bij de Edese hei. Ik ben er vaak genoeg langsgekomen en altijd stond het vol auto’s. Kortom leuk dat we daar eens echt naar binnen zijn gegaan. Wat kozen we eigenlijk? Britt en ik kozen beide voor het stoofpotje kip stroganoff, stukjes kip in romige saus met onder andere paprika, ui en champignons. Michel nam kipfilet met champignonroomsaus en Esther koos voor het stoofpotje rund, gestoofd rundvlees in rode wijnsaus met diverse groenten. Het kip-stoofpotje was echt malse stukjes kip.

Natuurlijk namen we ook een dessert: Britt koos voor de dagspecial: aardbeien coupe, vanilleijs met verse aardbeien, slagroom en aardbeiensaus. Michel koos een coupe stroopwafel vanilleijs met slagroom, caramelsaus en stukjes stroopwafel en ik koos natuurlijk voor een dame blanche, vanilleijs met slagroom en chocoladesaus. Esther nam een kopje espresso toe.

Het eten bij Juffrouw Tok was lekker! Een leuke afsluiting van een bijzondere dag.

Juffrouw Tok
Verlengde Arnhemseweg 101
6718 SM Ede
Tel: 0318-616900


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel