Gebakken Banaan met Chocolade en Marshmallows

Gebakken Banaan met Chocolade en Marshmallows

Ingrediënten: banaan, pindakaas, pure chocolade, marshmallows,

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snij de banaan op zodat je er een theelepel pindakaas in kan smeren en er kleine stukjes pure chocolade en kleiner geknipte marshmallows er tussen kan doen. Leg de banaan in een stukje aluminiumfolie, zodat de opening naar boven blijft. Leg de banaan in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel