Ciabatta Filetlapje

Ciabatta Filetlapje

Deze week is het niet echt het weer om uitgebreid te koken, dat heb je ook al wel gezien hier op Brutsellog. Vandaag dus ook weer makkelijk. Een ciabatta, vers gebakken uit de oven. Varkensfiletlapje a la minuut gekruid met vleeskruiden, om en om gebakken. Sla op de ciabatta, gebakken filetlapje er op en afgemaakt met knoflooksaus. Lekker, makkelijk en snel.


1 reactie op “Ciabatta Filetlapje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel