Kip Krokant Salade

Kip Krokant Salade

Een makkelijke salade vandaag. Verse tortelli met kaas en noten vulling gekookt. Twee krokante kipschnitzels gebakken en in kleine stukjes gesneden. Sla, krokante kipschnitzels en tortellini op een bord en er een beetje “Unschuldsengel” saus, een mangochutney-achtige saus, er over, et voilĂ , klaar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel