Vega: Tortilla Chips Ovenschoteltje

Vega: Taco Ovenschoteltje

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 blik Bonduelle Fantasia Mais Fiesta, 350 ml gezeefde tomaat, kaneel, zout, tortilla chips, 3 bosuien, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 blik Bonduelle Fantasia Mais Fiesta en ongeveer 350 ml gezeefde tomaat toe. Laat een minuut of 5 pruttelen. Breng op smaak met een beetje kaneel en zout. Verdeel de groente over 2 eenpersoons-ovenschaaltjes. Verdeel over beide schaaltjes wat tortilla chips, 3 in ringen gesneden bosuien en wat geraspte kaas. Zet de ovenschaaltjes een paar minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Geef nog wat extra chips bij het ovenschoteltje. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel