Vega: Tortilla Chips Ovenschoteltje

Vega: Taco Ovenschoteltje

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 blik Bonduelle Fantasia Mais Fiesta, 350 ml gezeefde tomaat, kaneel, zout, tortilla chips, 3 bosuien, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 blik Bonduelle Fantasia Mais Fiesta en ongeveer 350 ml gezeefde tomaat toe. Laat een minuut of 5 pruttelen. Breng op smaak met een beetje kaneel en zout. Verdeel de groente over 2 eenpersoons-ovenschaaltjes. Verdeel over beide schaaltjes wat tortilla chips, 3 in ringen gesneden bosuien en wat geraspte kaas. Zet de ovenschaaltjes een paar minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Geef nog wat extra chips bij het ovenschoteltje. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat