Steak Bretagne van de Slager

Steak Bretagne van de Slager

We hadden een veel te grote bak aardappelsalade gekocht voor bij de barbecue van afgelopen zaterdag en maandag is vaak de makkelijke maandag. Een plus een is… gewoon nog een lekker stukje vlees erbij kopen en het opmaken. Het werd dus een Steak Bretagne van Keurslager Harzevoort. Het is een stukje varkensfilet, omwikkeld met ontbijtspek en vervolgens gemarineerd. Lekker weer!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel