Wraps for Lunch: Wraps met Aardappelsalade, Ham en Kaas


Volgens Britt kon je best aardappelsalade verwerken in een ‘lunchwrap’. Gelijk had ze!

Ingrediënten: 4 tortilla wraps, aardappelsalade, gemengde sla, ham, kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm 4 tortilla wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep een lepel aardappelsalade op elke wrap, verdeel vervolgens gemengde sla, ham en kaas over de vier wraps. Vouw de wraps dicht en steek vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!


2 reacties op “Wraps for Lunch: Wraps met Aardappelsalade, Ham en Kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel