Wraps for Lunch: Wraps met Aardappelsalade, Ham en Kaas


Volgens Britt kon je best aardappelsalade verwerken in een ‘lunchwrap’. Gelijk had ze!

Ingrediënten: 4 tortilla wraps, aardappelsalade, gemengde sla, ham, kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm 4 tortilla wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep een lepel aardappelsalade op elke wrap, verdeel vervolgens gemengde sla, ham en kaas over de vier wraps. Vouw de wraps dicht en steek vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!


2 reacties op “Wraps for Lunch: Wraps met Aardappelsalade, Ham en Kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat