Pastasalade met Krokante Kip

Pastasalade met Krokante Kip

Ingrediënten: 100 gram ravioli, zout, 2 krokante kipschnitzels, 100 gram gemengde sla, mosterd, honing, arganolie (of olijfolie), 50 gram gemengde noten,

Aantal personen: 2

Kook 100 gram ravioli beetgaar in kokend water met wat zout. Giet af en spoel met koud water. Bak 2 krokante schnitzels aan beide zijdes bruin. Snijd de krokante kipschnitzels in stukjes. Maak een dressing met mosterd wat honing en een klein beetje argan- of olijfolie (de verhoudingen zijn naar eigen smaak). Meng de kipschnitzels en ravioli door 100 gram gemengde sla. Op je eigen bord doe je de honing-mosterd dressing en wat gemengde noten over de salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel