Pastasalade met Krokante Kip

Pastasalade met Krokante Kip

Ingrediënten: 100 gram ravioli, zout, 2 krokante kipschnitzels, 100 gram gemengde sla, mosterd, honing, arganolie (of olijfolie), 50 gram gemengde noten,

Aantal personen: 2

Kook 100 gram ravioli beetgaar in kokend water met wat zout. Giet af en spoel met koud water. Bak 2 krokante schnitzels aan beide zijdes bruin. Snijd de krokante kipschnitzels in stukjes. Maak een dressing met mosterd wat honing en een klein beetje argan- of olijfolie (de verhoudingen zijn naar eigen smaak). Meng de kipschnitzels en ravioli door 100 gram gemengde sla. Op je eigen bord doe je de honing-mosterd dressing en wat gemengde noten over de salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat