Pastasalade met Krokante Kip

Pastasalade met Krokante Kip

Ingrediënten: 100 gram ravioli, zout, 2 krokante kipschnitzels, 100 gram gemengde sla, mosterd, honing, arganolie (of olijfolie), 50 gram gemengde noten,

Aantal personen: 2

Kook 100 gram ravioli beetgaar in kokend water met wat zout. Giet af en spoel met koud water. Bak 2 krokante schnitzels aan beide zijdes bruin. Snijd de krokante kipschnitzels in stukjes. Maak een dressing met mosterd wat honing en een klein beetje argan- of olijfolie (de verhoudingen zijn naar eigen smaak). Meng de kipschnitzels en ravioli door 100 gram gemengde sla. Op je eigen bord doe je de honing-mosterd dressing en wat gemengde noten over de salade. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>