Gemarineerde Varkensfilet met Kartoffelpuffer

Gemarineerde Varkensfilet met Kartoffelpuffer

Zaterdag zijn we eens boodschappen gaan doen in Kleve, zonder boodschappenlijstje en dus geen lijstje met gerechten wat ik wil eten. Laat er nu net in de Edeka gewoon nog een echte slager zitten, iets wat in Nederlandse supermarkten een zeldzaamheid is, hier hebben we vooral voorverpakt vlees, maar bij de Edeka dus niet. Keuze genoeg in ieder geval, voor vandaag kozen we deze gemarineerde varkensfilet op een stokje met cherrytomaatjes, courgette en maïs. Erbij hadden we een kartoffelpuffer, dat is een soort dun aardappelpannenkoekje van geraspte aardappel, ui, meel en kruiden. Erg lekker, misschien ook eens zelf gaan maken…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat