Gemarineerde Varkensfilet met Kartoffelpuffer

Gemarineerde Varkensfilet met Kartoffelpuffer

Zaterdag zijn we eens boodschappen gaan doen in Kleve, zonder boodschappenlijstje en dus geen lijstje met gerechten wat ik wil eten. Laat er nu net in de Edeka gewoon nog een echte slager zitten, iets wat in Nederlandse supermarkten een zeldzaamheid is, hier hebben we vooral voorverpakt vlees, maar bij de Edeka dus niet. Keuze genoeg in ieder geval, voor vandaag kozen we deze gemarineerde varkensfilet op een stokje met cherrytomaatjes, courgette en maïs. Erbij hadden we een kartoffelpuffer, dat is een soort dun aardappelpannenkoekje van geraspte aardappel, ui, meel en kruiden. Erg lekker, misschien ook eens zelf gaan maken…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel