Noodle House in Kleve

Noodle House in Kleve

Het wordt bijna traditie wanneer we boodschappen gaan doen bij de Edeka in Kleve, Noodles eten bij de Noodle House. Het is dan ook zo lekker. Michel en ik kozen deze keer voor de noodlesbox chicken, Britt nam de noodlesbox beef. Smullen!

Noodle House
Hoffmannallee 12
47533 Kleve (Duitsland)
Tel: (0049)(0)2821-9974988


1 reactie op “Noodle House in Kleve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel