Mucha in Veenendaal

Mucha in Veenendaal Mucha in Veenendaal
Mucha in Veenendaal Mucha in Veenendaal
Mucha in Veenendaal Mucha in Veenendaal
Het was weer veel te lang geleden en die paar minuten die we hebben op het station zijn veel te kort om bij te kletsen. Het was dus weer tijd om eens uiteten te gaan met mijn collega Susanne. Deze keer werd het restaurant Mucha, ook weer zo’n restaurant waar je voorbij rijdt, maar waar ik (en Susanne ook) nog nooit waren geweest.

We hebben gekozen voor een viergangenmenu. Vooraf hadden we beide de gefrituurde champignons, champignons in een tempurakorstje met roomsaus met spekjes. Vervolgens koos ik zelf voor de Bretonse uiensoep en nam Susanne de aspergesoep met paling. Voor het hoofdgerecht waren we wederom eensgezind en kozen we beide voor de Livar varkenshaas met tijm en champignonsaus. Als afsluiter koos ik voor de crème brûlée met notenparfait en Susanne koos voor de panna cotta van limoen met een aardbeiencoulis. Het eten was lekker en de bediening goed. Wat ik een klein minpuntje vind is dat je voor een broodmandje en voor frietjes (een klein bakje) extra moet betalen.

Nu rest mij de vraag wat gaat het volgende restaurant wat Susanne en ik gaan bezoeken. De zoektocht gaat weer beginnen!

Restaurant Mucha
Sterke Arm 1
3901 EK Veenendaal
Tel: 0318-505533


1 reactie op “Mucha in Veenendaal

  1. Mijn keuze qua dessert, zou ook direct -zonder nadenken- de crème brûlée zijn geweest! Yum!! Als dàt op de kaart staat…! Ennuh… Ook de rest ziet er werkelijk niet verkeerd uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat