Wraps met Kipschnitzels

Wraps met Kipschnitzels

Ingrediënten: 2 kipschnitzels, 1 ui, 1 groene peper, 4 tortilla wraps, Heinz culinaire ketchup, sla,

Aantal personen: 2

Bak 2 kipschnitzels bruin. Bak 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakte groene peper zonder zaadjes (de peper hoeft niet persé hoor) tot de ui zacht is. Verwarm 4 tortilla wraps in de magnetron. Besmeer de wraps in met Heinz culinaire ketchup. Snij de kipschnitzels doormidden en leg het op de wraps. Verdeel vervolgens ook het ui en het groene peper mengsel en de sla over de wraps. Vouw de wraps dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat