Wraps met Kipschnitzels

Wraps met Kipschnitzels

Ingrediënten: 2 kipschnitzels, 1 ui, 1 groene peper, 4 tortilla wraps, Heinz culinaire ketchup, sla,

Aantal personen: 2

Bak 2 kipschnitzels bruin. Bak 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakte groene peper zonder zaadjes (de peper hoeft niet persé hoor) tot de ui zacht is. Verwarm 4 tortilla wraps in de magnetron. Besmeer de wraps in met Heinz culinaire ketchup. Snij de kipschnitzels doormidden en leg het op de wraps. Verdeel vervolgens ook het ui en het groene peper mengsel en de sla over de wraps. Vouw de wraps dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel