Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Ingrediënten: macaroni, zout, 2 uien, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram hamblokjes, tomatenketchup, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui glazig is. Voeg 150 gram hamblokjes toe. Bak tot de uien helemaal zacht zijn. Serveer met de macaroni. Voeg zelf naar smaak tomatenketchup en geraspte kaas toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel