Thaise Spitskool

Thaise Spitskool

Eigenlijk zou ik dit eten met noodles, maar je hebt vast gezien dat ik op Zintuigensafari ben geweest op de Oosterse Markt in Beverwijk. Daar kregen we toch zo’n lekker brood mee. Dat werd gelijk de begeleider van dit lekkers, paste er goed bij.

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram gehakt, 1 eetlepel OnOff spices Thaise roerbakmix, 300 gram spitskool, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 250 gram gehakt en 1 eetlepel Thaise roerbakmix toe. Bak tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 300 gram in reepjes gesneden spitskool en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak tot de spitskool is geslonken. Serveer met bijvoorbeeld Oosters brood en een beetje koriander erop. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel