Thaise Spitskool

Thaise Spitskool

Eigenlijk zou ik dit eten met noodles, maar je hebt vast gezien dat ik op Zintuigensafari ben geweest op de Oosterse Markt in Beverwijk. Daar kregen we toch zo’n lekker brood mee. Dat werd gelijk de begeleider van dit lekkers, paste er goed bij.

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram gehakt, 1 eetlepel OnOff spices Thaise roerbakmix, 300 gram spitskool, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 250 gram gehakt en 1 eetlepel Thaise roerbakmix toe. Bak tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 300 gram in reepjes gesneden spitskool en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak tot de spitskool is geslonken. Serveer met bijvoorbeeld Oosters brood en een beetje koriander erop. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat