Pizza Gehakt met Champignons, Paprika en Chorizo

Pizza Gehakt met Champignons, Paprika en Chorizo

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 250 gram champignons, kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus, 100 gram chorizo, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe, bak tot de champignons zacht zijn. Laat het geheel iets afkoelen.

Bekleed een bakplaat met het pizzadeeg. Smeer het deeg in met tomatensaus. Verdeel het gehakt-champignon mengsel over de pizza. Verdeel er 100 gram fijngesneden chorizo en 50 gram geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel