Lasagne uit de Vriezer

Lasagne uit de Vriezer

Weer weken na twee weken vrij te zijn geweest. Best zwaar, weer een wekker, weer wennen aan een ritme. Daarom besloten om vandaag een makkelijke maandag in te lassen, en mooi meegenomen dat de vriezer zo ook weer wat leger wordt. Het bleek lasagne te zijn en naar grote waarschijnlijkheid de Homemade Lasagne. En zeg nu zelf, eten weggooien is gewoon zo zonde.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel