Wraps for Lunch: Wraps met Rosbief en Satésaus

Wraps for Lunch: Wraps met Rosbief en Satésaus

Wraps die over waren van de wraptaart en satésaus van de nasi van gisteren, zonde om weg te doen, dus wraps for lunch! Zo makkelijk en lekker om te maken.

Ingrediënten: restje satésaus, 4 tortilla wraps, 100 gram rosbief, sla,

Aantal personen: 2

Verwarm het restje satésaus in de magnetron. Doe vervolgens de 4 tortilla wraps even in de magnetron zodat je ze beter kan vouwen. Besmeer de tortilla wraps met een laagje satésaus. Verdeel daarna de rosbief over de wraps en eindig met een beetje sla. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Zet eventueel vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel