Wraps for Lunch: Wraps met Rosbief en Satésaus

Wraps for Lunch: Wraps met Rosbief en Satésaus

Wraps die over waren van de wraptaart en satésaus van de nasi van gisteren, zonde om weg te doen, dus wraps for lunch! Zo makkelijk en lekker om te maken.

Ingrediënten: restje satésaus, 4 tortilla wraps, 100 gram rosbief, sla,

Aantal personen: 2

Verwarm het restje satésaus in de magnetron. Doe vervolgens de 4 tortilla wraps even in de magnetron zodat je ze beter kan vouwen. Besmeer de tortilla wraps met een laagje satésaus. Verdeel daarna de rosbief over de wraps en eindig met een beetje sla. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Zet eventueel vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat