Met Ossenworst Gevulde Schnitzel met Kaassaus en Spaghetti

Met Ossenworst Gevulde Schnitzel met Kaassaus en Spaghetti

Ingrediënten: spaghetti, zout, 2 schnitzels, 1 kleine ossenworst, 1 ui, 25 gram boter, 25 gram bloem, 500 ml melk, zout, peper, nootmuskaat, 1 theelepel mosterd, 100 gram geraspte kaas, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Plet 2 schnitzel, bestrijk beide met ossenworst. Vouw de schnitzel dubbel, bestrooi met zout en peper en steek eventueel vast met een cocktailprikker. Bak de schnitzels aan beide bruin in hete boter. Voeg 1 in ringen gesneden ui toe. Bak kort mee. Zet het vuur lager en leg de deksel op de pan zodat de schnitzel verder kan garen.

Maak ondertussen de kaassaus. Smelt voor de kaassaus 25 gram boter. Voeg als de boter gesmolten is 25 gram bloem toe. Bak de bloem kort mee. Haal de pan van het vuur. Voeg al roerende ongeveer 500 ml melk toe. Breng op smaak met zout, peper nootmuskaat en 1 theelepel mosterd. Roer als de saus de gewenste dikte heeft ongeveer 100 gram geraspte kaas (of meer) erdoor.

Serveer de gevulde schnitzel met de kaassaus en de spaghetti. Doe door de spaghetti een beetje gemalen peper en leg er wat verse basilicum erbij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel