Wraptaart

Wraptaart

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 pot kapucijners, 1 klein potje maïs, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis, shoarmakruiden, zout, 4 tortilla wraps, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 160 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 pot kapucijners (uitgelekt) en 1 klein potje maïs (uitgelekt) toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng op smaak met 1 eetlepel ketjap manis, shoarmakruiden en een beetje zout. Laat 5 minuten pruttelen. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier, leg 1 wrap op de bodem en zet de rand weer terug op de springvorm. Schep hier het gehakt-groentemengsel op, doe er vervolgens weer een wrap op en dan weer een laagje van het gehakt-groentemengsel. Eindig met een laagje gehakt-groentemengsel. Strooi er als laatste de geraspte kaas over. Zet de wraptaart ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de rand voorzichtig los. Snij de taart in stukken. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel