Hapjesbuffet van Mieneke

huzarensalade bordje lekkers
Vandaag zijn we naar Friesland gegaan om de verjaardagen van Jan en Mieneke te vieren. Het was heerlijk weer en in de tuin konden we lekker buiten zitten. Deze keer had Mieneke een heel buffet klaar gemaakt. Er was een huzarensalade en verder satévlees, gehaktballetjes, beenham, kippenpootjes, een hartig taartje met spek en tomaat, zalm en nog veel meer. Kortom voor iedereen wat wils. Het was in ieder geval weer lekker.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel