Varkensroulade met Friet en Salade

Varkensroulade met Friet en Salade

Op terugweg naar Nederland in België nog gestopt bij een MacDonalds. In België verkopen ze bij de MacDonalds namelijk ook macarons en die wilden we meenemen voor Britt. Zij trakteerde dat ooit voor ons tijdens een minivakantie in België dus nu is het onze beurt. In ieder geval pal naast de MacDonalds zat een grote DelHaize, daar even boodschappen gedaan voor het avondeten. Het werd een varkensroulade, gehakt omwikkeld met een hele dunne schnitzel, een salade en steakhouse friet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel