Chalet Gruyère in Menen

Chalet Gruyère aspergesoep Chalet Gruyère kaasbeignets
Chalet Gruyère kaasbeignets open Chalet Gruyère kaasfondue
Het was weer veel te lang geleden en het verven was gelukkig al af, dus we zijn weer eens naar het zuiden van België gegaan naar onze vrienden in Menen. Het was nogal een gedoe met files in België, maar het is toch gelukt! We kregen daar gelijk een lunch, onze vrienden hebben in Menen een Zwitsers restaurant. Eerst kregen we een kop aspergesoep. Daarna kaasbeignets, naar Zwitsers recept en als laatste een echte kaasfondue. Kortom een stevige lunch, fijn na een lange autorit! Aanrader om eens langs te gaan als je eens van de Zwitserse keuken wilt genieten!

Chalet Gruyère
Galgestraat 30
8930 Menen (België)
Tel : (0032)(0)56-531315


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaatSieraden & Horloges