Al Ghiottone in Menen

Al Ghiottone

‘s Avonds zijn we samen met Christiaan en Marianne, die inmiddels ook thuis was gekomen na een dag werk, gaan eten bij Dino van Al Ghiottone. Michel en ik kozen daar beide voor de Lasagna Pugliese, want tja lasagne is toch een van mijn favoriete Italiaanse pastamaaltijden! Deze lasagne was erg lekker en zoveel laagjes dat lukt mij nu echt niet!

Ristorante Pizzeria Al Ghiottone
Kortrijkstraat 56
8930 Menen
Tel: (0032)(0)56-510722


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel