Schnitzel met Jachtsaus

Schnitzel met Jachtsaus

Nee, nog steeds geen recepten, even een beetje ‘vakantie vieren’, al is het wel een klusvakantie. De muren en het plafond was gisteren al klaar, vandaag een nieuwe lamp gescoord en opgehangen. Nu nog wat lijstjes terug aan de muur en het is voor zover weer klaar. Wel wat makkelijks gegeten, gewoon schnitzel met een jachtsaus, krieltjes en een salade erbij en klaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel