HomeMade Cordon Bleu

HomeMade Cordon Bleu
Eigenlijk hoor je het ook nog te maken met paneermeel, maar daar ben ik niet zo gek op, dus eigenlijk is dit een cordon bleu zonder jasje.

Ingrediënten: 3 plakjes kaas, 3 plakjes ham, 3 schnitzels, zout, peper,

Aantal personen: 3

Snij een plakje kaas in 6 stukjes, leg dit op elkaar. Omwikkel elk plakje kaas met een plakje ham. Leg dit op de schnitzel en vouw de schnitzel dicht. Zet het vast met cocktailprikkers. Bestrooi met zout en peper. Bak de cordon bleus aan beide zijden bruin in hete boter. Zet het vuur lager en leg een deksel op de pan, zodat het vlees ook vanbinnen goed gaar wordt. Wij hebben er een salade en gebakken aardappelschijfjes bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat