HomeMade Cordon Bleu

HomeMade Cordon Bleu

Eigenlijk hoor je het ook nog te maken met paneermeel, maar daar ben ik niet zo gek op, dus eigenlijk is dit een cordon bleu zonder jasje.

Ingrediënten: 3 plakjes kaas, 3 plakjes ham, 3 schnitzels, zout, peper,

Aantal personen: 3

Snij een plakje kaas in 6 stukjes, leg dit op elkaar. Omwikkel elk plakje kaas met een plakje ham. Leg dit op de schnitzel en vouw de schnitzel dicht. Zet het vast met cocktailprikkers. Bestrooi met zout en peper. Bak de cordon bleus aan beide zijden bruin in hete boter. Zet het vuur lager en leg een deksel op de pan, zodat het vlees ook vanbinnen goed gaar wordt. Wij hebben er een salade en gebakken aardappelschijfjes bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel