Pizza

Pizza Albert Heijn

Ha, er was pizza in de reclame bij Albert Heijn, heel erg handig als je totaal geen inspiratie hebt voor het boodschappenlijstje. We hadden de AH Pizzeria Spinata Romana pizza, een pizza belegd met een dun laagje tomatensaus, plakjes spinata romana (een Italiaanse worst soort), mozzarella, basilicum en zongedroogde tomaatjes. Nadat de pizza’s uit de oven kwamen hebben we er nog walnoot er over gestrooid. Deze pizza’s waren echt lekker, pizzeria-like.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel