Vega: Ravioli met Spinazie

Vega: Ravioli met Spinazie

Ingrediënten: 300 gram spinazie, ravioli gevuld met kaas, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker,

Aantal personen: 2

Wok 300 gram spinazie tot het geslonken is in hete olie. Laat de spinazie afkoelen en hak het fijn. Kook de ravioli beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg de fijngehakte spinazie samen met 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het goed door. Breng op smaak met 1 eetlepel suiker en een klein beetje zout. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>