Vega: Ravioli met Spinazie

Vega: Ravioli met Spinazie

Ingrediënten: 300 gram spinazie, ravioli gevuld met kaas, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker,

Aantal personen: 2

Wok 300 gram spinazie tot het geslonken is in hete olie. Laat de spinazie afkoelen en hak het fijn. Kook de ravioli beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg de fijngehakte spinazie samen met 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het goed door. Breng op smaak met 1 eetlepel suiker en een klein beetje zout. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel