Vega: Macaroni met Shoarma

Vega: Macaroni met Shoarma

Klinkt raar, Vega: Macaroni met Shoarma, maar echt deze shoarmareepjes zijn echt vegetarisch en het lijkt net ‘echt’.

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 rode paprika, 175 gram Tivall shoarmareepjes, 1 prei, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het bijna zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika, 175 gram Tivall shoarmareepjes en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de paprika bijna zacht is. Serveer de groente en shoarmareepjes met de macaroni en knoflooksaus. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>