Vega: Macaroni met Shoarma

Vega: Macaroni met Shoarma

Klinkt raar, Vega: Macaroni met Shoarma, maar echt deze shoarmareepjes zijn echt vegetarisch en het lijkt net ‘echt’.

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 rode paprika, 175 gram Tivall shoarmareepjes, 1 prei, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het bijna zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika, 175 gram Tivall shoarmareepjes en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de paprika bijna zacht is. Serveer de groente en shoarmareepjes met de macaroni en knoflooksaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel