Vega: Macaroni met Shoarma

Vega: Macaroni met Shoarma
Klinkt raar, Vega: Macaroni met Shoarma, maar echt deze shoarmareepjes zijn echt vegetarisch en het lijkt net ‘echt’.

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 rode paprika, 175 gram Tivall shoarmareepjes, 1 prei, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het bijna zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika, 175 gram Tivall shoarmareepjes en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de paprika bijna zacht is. Serveer de groente en shoarmareepjes met de macaroni en knoflooksaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat