Oud Holset – Holset (Lemiers)

Herberg Oud Holset Limburgs zuurvlees Herberg Oud Holset saté
Wat kan je nu beter doen dan zo’n zomerse dag afsluiten? Uiteten gaan in het restaurant waar je de vorige vakantie ook als laatst hebt gegeten, op het terras in het zonnetje. Toen was het echt zomer, nu de eerste zomerse dag in de lente.

Britt en ik kozen, vanwege de goede herinneringen aan de vorige keer voor het Limburgs zuurvlees, Michel weer voor de saté van het Heuvellands varken. Erbij werden frietjes en een salade geserveerd. We hebben weer lekker gegeten, onder toeziend oog van Jack Russel Sam. We hebben deze keer geen dessert genomen, dat hadden we al op in Gulpen, Italiaans ijs van La Bruschetta da Michele e Charlotte. In ieder geval na het eten was het in ieder geval weer wat rustiger op de weg terug richting het noorden en was jammer genoeg de vakantie van 1 dag weer afgelopen.

Herberg Oud Holset
Holset 54
6295 ND Holset (Lemiers)
Tel: 043-3066650


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel