De Geulhof in Mechelen

Stokbroodje Hot Chicken De Geulhof in Mechelen Italiaans stokbroodje De Geulhof in Mechelen
Vandaag zijn we, bijna gewoontetrouw, naar de Amstel Gold Race geweest. Deze keer was het zowaar heerlijk weer, echt een zomers dagje. De eerste plek waar we gingen kijken was in Mechelen. Daar bleken we op een goed punt te staan. Wielrenners kwamen langs, wij konden lunchen en daarna kwamen ze nogmaals langs. Beter kan je niet hebben!

We hebben gegeten bij De Geulhof in Mechelen, dat is een recreatiedomein met van alles en nog wat en dus ook een restaurant. De kaart is niet zo groot, maar om even te lunchen, prima. Ik nam van de lentekaart het stokbroodje hot chicken, pittige kipfilet met prei, paprika, ananas en chilisaus. Britt en Michel kozen beide voor het Italiaans stokbroodje met ham, salami, tomaat, champignons, ui, prei en pizzakruiden, overbakken met kaas. Het heeft ons drieën in ieder geval gesmaakt.

De Geulhof
Eperweg 11
6281 NA Mechelen
Tel: 043-4552522


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel