De Geulhof in Mechelen

Stokbroodje Hot Chicken De Geulhof in Mechelen Italiaans stokbroodje De Geulhof in Mechelen
Vandaag zijn we, bijna gewoontetrouw, naar de Amstel Gold Race geweest. Deze keer was het zowaar heerlijk weer, echt een zomers dagje. De eerste plek waar we gingen kijken was in Mechelen. Daar bleken we op een goed punt te staan. Wielrenners kwamen langs, wij konden lunchen en daarna kwamen ze nogmaals langs. Beter kan je niet hebben!

We hebben gegeten bij De Geulhof in Mechelen, dat is een recreatiedomein met van alles en nog wat en dus ook een restaurant. De kaart is niet zo groot, maar om even te lunchen, prima. Ik nam van de lentekaart het stokbroodje hot chicken, pittige kipfilet met prei, paprika, ananas en chilisaus. Britt en Michel kozen beide voor het Italiaans stokbroodje met ham, salami, tomaat, champignons, ui, prei en pizzakruiden, overbakken met kaas. Het heeft ons drie├źn in ieder geval gesmaakt.

De Geulhof
Eperweg 11
6281 NA Mechelen
Tel: 043-4552522


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat