Pizza Cupcakes!

Pizza Cupcakes!
Ingrediƫnten: 1 ui, tijm, 150 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, zout, 1 blik super croissantdeeg, 6 plakjes salami, geraspte kaas,

Aantal cupcakes: 12

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram doperwtjes (diepvries) en 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het geheel ongeveer 5 minuten door. Breng op smaak met een beetje zout.

Smeer een cupcakeblik in met olie. Knip het croissantdeeg los en knip elk stuk doormidden zodat je 12 stukjes croissantdeeg hebt. Vul het cupcakeblik met het croissantdeeg, zodat elke ‘cupcakevorm’ goed is bekleed. Leg op de bodem elk 1/2 plakje salami. Vul vervolgens met de doperwten-tomatensaus. Strooi er als laatste geraspte kaas over.

Zet het cupcakeblik ongeveer 15 minuten in de oven. Haal de pizza cupcakes voorzichtig uit de vorm. Eet smakelijk!


2 reacties op “Pizza Cupcakes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat