Pizza Cupcakes!

Pizza Cupcakes!

Ingrediënten: 1 ui, tijm, 150 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, zout, 1 blik super croissantdeeg, 6 plakjes salami, geraspte kaas,

Aantal cupcakes: 12

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram doperwtjes (diepvries) en 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het geheel ongeveer 5 minuten door. Breng op smaak met een beetje zout.

Smeer een cupcakeblik in met olie. Knip het croissantdeeg los en knip elk stuk doormidden zodat je 12 stukjes croissantdeeg hebt. Vul het cupcakeblik met het croissantdeeg, zodat elke ‘cupcakevorm’ goed is bekleed. Leg op de bodem elk 1/2 plakje salami. Vul vervolgens met de doperwten-tomatensaus. Strooi er als laatste geraspte kaas over.

Zet het cupcakeblik ongeveer 15 minuten in de oven. Haal de pizza cupcakes voorzichtig uit de vorm. Eet smakelijk!


2 reacties op “Pizza Cupcakes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel