Uit een zakje: Köttbullar

Uit een zakje: Köttbullar

In Duitsland heb je hele rekken vol met zakjes voor zo’n beetje alle denkbare gerechten, ook voor de Zweedse gehaktballetjes die je vast kent van IKEA. Zo’n zakje van Maggi Fix & Frisch heb ik ooit eens meegenomen en vandaag dus geprobeerd. Was best lekker, geeneens te zout! O ja ik had er gewoon Zweedse gehaktballetjes van de Albert Heijn bij gedaan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel