Vega: Macaroni met Courgette, Peultjes en Pesto

Vega: Macaroni met Courgette, Peultjes en Pesto

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 courgette, 100 gram peultjes, 2 eetlepels pesto,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in kleine blokjes gesneden courgette en 100 gram peultjes toe. Bak ongeveer 10 minuten mee op middelhoog tot laag vuur. Voeg 2 eetlepels pesto toe en roer goed door. Warm goed door. Serveer de groente met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel