Thaise Curry met Kipfilet, Champignons en Paprika

Thaise Curry met Kipfilet, Champignons en Paprika
Ingrediënten: rijst, 1 zakje OnOff Spices Thaise rode curry pasta, 1 kipfilet, 1 ui, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 3 bosuien, 400 ml kokosmelk, 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels vissaus,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 zakje Thaise rode curry pasta tot het een beetje geurt. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet met 1 fijngesnipperde ui toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 in kleine blokjes gesneden rode paprika, 250 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak ook kort mee. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk toe. Roer goed door, zodat het een lichtoranje kleur krijgt. Laat het geheel vervolgens 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Breng op smaak met 2 eetlepels suiker en 2 eetlepels vissaus. Serveer de Thaise curry met rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat