Thaise Curry met Kipfilet, Champignons en Paprika

Thaise Curry met Kipfilet, Champignons en Paprika

Ingrediënten: rijst, 1 zakje OnOff Spices Thaise rode curry pasta, 1 kipfilet, 1 ui, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 3 bosuien, 400 ml kokosmelk, 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels vissaus,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 zakje Thaise rode curry pasta tot het een beetje geurt. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet met 1 fijngesnipperde ui toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 in kleine blokjes gesneden rode paprika, 250 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak ook kort mee. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk toe. Roer goed door, zodat het een lichtoranje kleur krijgt. Laat het geheel vervolgens 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Breng op smaak met 2 eetlepels suiker en 2 eetlepels vissaus. Serveer de Thaise curry met rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel